MerkNL

Communicatieadvies en begeleiding

Plannen maken is prima maar de praktijk is ook een uitdaging. Praktisch communicatieadvies is net zo nodig als een stevige strategie. Goed communicatieadvies is vaak een combinatie van kennis, inspiratie en perspectief.

Kennis put je uiteraard niet alleen uit het communicatievak, maar juist uit alle ervaring en kennis die jezelf, maar ook collega’s, klanten en je overig netwerk hebben opgebouwd. Inspiratie ontstaat doorgaans tussen mensen, niet in mensen. Een goed perspectief beperkt zich niet tot wat je weet en ziet, maar vooral wat er mist of onuitgesproken is. Overzicht. MerkNL biedt dat onafhankelijke vogelvluchtperspectief, heeft ervaring, kennis van zaken en zoekt samen met u naar inspiratie, ad interim of op projectbasis.

Zorg voor energieke rust op de communicatieafdeling. Een goede begeleiding van een communicatieproces, het zorgen voor de juiste briefing en voor foutloze uitingen die op tijd klaar zijn. MerkNL kan u hierbij ondersteunen. Ook met het begeleiden van een organisatie naar een passend nieuw reclame- of communicatiebureau, fotograaf, of internetbureau. Het zijn verlengstukken van uw eigen organisatie en hun inlevings- en samenwerkingsvermogen met uw organisatie is van levensbelang.